. το πρόγραμμα

παραστάσεις

16-20 Ιουνίου - 8:30 μ.μ. - σινεμά Ακροπόλ

σεμινάρια

16, 17, και 18 Ιουνίου

20 Ιουνίου

... δηλαδή:

Η εκπαιδευτική πτυχή του φεστιβάλ indiePlat γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα EDge του London Contemporary Dance School. Απευθύνεται σε

  1. φοιτητές και επαγγελματίες χορευτές,
  2. εφήβους και
  3. άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πρόκειται για μια σειρά πρακτικών σεμιναρίων που επικεντρώνονται στην δημιουργία, ανάγνωση και εκτέλεση χορογραφίας και που έχουν σαν βάση την πείρα και γνώση των εκάστοτε συμμετεχόντων. Στα σεμινάρια οι συμμετέχοντες θα:

Τα σεμινάρια παραδίνονται από τα μέλη της EDge και την καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας, Lauren Potter. Όλο το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στα σεμινάρια πηγάζει από το πρόσφατο χορογραφικό ρεπερτόριο της ομάδας.

Lauren Potter (καλλιτεχνική διευθύντρια)

Σπούδασε στο London Contemporary Dance School και ακολούθως χόρευε στο London Contemporary Dance Theatre για περισσότερα από δέκα χρόνια. Είναι ιδρυτικό μέλος της Siobhan Davies Dance Company (1988). Έκτοτε δουλεύει ανεξάρτητα ως χορεύτρια και καθηγήτρια σε ένα ευρύ φάσμα χορευτικών projects, τόσο επί σκηνής όσο και οπτικογραφημένα. Παγκοσμίας εμβέλειας χορογράφοι με τους οποίους έχει δουλέψει περιλαμβάνουν τους Lloyd Newson, Yolande Snaith, Jonathan Lunn, Ashley Page και πιο πρόσφατα η Rosemary Butcher. Έχει διδάξει σε όλο τον κόσμο και έχει γράψει εκτεταμένα για την διδασκαλία και την επαιδευτική ανάπτυξη του χορευτή.

Παράπλευρα

Στο περιθώριο του «περιθωριακού» φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν δύο πάρτι, ένας αυτοσχεδιασμός, δωρεάν σεμινάρια από τους καλύτερους των καλύτερων χορευτών στη Μεγάλη Βρετανία (βλέπε EDge '09), διαδραστικές εκδηλώσεις, μπορεί και ξυλοπόδαροι... χμ...

Σινεμά Ακροπόλ

χάρτης ακροπόλ

Το Ακροπόλ ανοίγει τις πόρτες του μετά από τέσσερα χρόνια σιγής για να φιλοξενήσει το indiePlat ’09. Εκμεταλλευόμαστε τόσο το θερινό όσο και την κλειστή αίθουσα του Σινεμά Ακροπόλ, ενός ατμοσφαιρικού χώρου, αναπάντεχου για παραστατικές τέχνες, και δη χορό. Έχει χωράφια για ππάρκιγκ και ψυγείο με μπύρες!